Comunicat Alumnat de Primer Curs

COMUNICAT DEL DEPARTAMENT DE CICLES FORMATIUS (ALUMNAT DE PRIMER CURS)

Palma 8 d’abril de 2020

Estimat alumnat, a data d’avui no vos podem comunicar el dia d’inici de les classes presencials, la situació que actualment vivim fa que la incertesa predomini. El que si vos podem confirmar, és que de manera virtual, el dilluns dia 20 d’abril es tornaran a iniciar les classes, avançant en el temari.

La comunicació, des de sempre, és una eina vital per l’ésser humà; per això hem d’aprofundir en la comunicació entre l’alumnat i el professorat, essent imprescindible no oblidar-la, adaptar-la i reforçar-la a la realitat actual.

Recordar-vos que els nostres estudis són i seran molt importants per la nostra comunitat, per això hem d’esforçar-nos més durant aquest període.

Gaudiu de les vacances i aprofitau-les per venir amb més forces i ganes.

Atentament el Departament de Cicles Formatius.

Gràcies per tot i fins dilluns 20 d’abril.

Bones Vacances i Força