Comunicat Alumnat de Segon Curs

(ALUMNAT PENDENTS DE PRÀCTIQUES I PROJECTE)

Palma 8 d’abril de 2020

Estimat alumnat, a data d’avui no vos podem comunicar el dia d’inici de les FCT, la situació que actualment vivim fa que la incertesa predomini. El que si vos podem dir és que la Conselleria fa contes de finalitzar-les durant aquest curs, vos anirem informant a mesura que ens arribin els comunicats.

Dir-vos que el projecte passarà a ser un element fonamental per les pràctiques d’enguany. Projecte que ja anau avançant en el cas del Grau Superior i que ja vos confirmaran com ho heu de fer en el cas del Grau Mijà.

La comunicació, des de sempre, és una eina vital per l’ésser humà; per això hem d’aprofundir en la comunicació entre l’alumnat i el professorat, essent imprescindible no oblidar-la, adaptar-la i reforçar-la a la realitat actual.

Recordar-vos que els nostres estudis són i seran molt importants per la nostra comunitat, per això hem d’esforçar-nos més durant aquest període.

Gaudiu de les vacances i aprofitau-les per venir amb més forces i ganes.

Atentament el Departament de Cicles Formatius.

Gràcies per tot i fins dilluns 20 d’abril.

Bones Vacances i Força